© 2029 by Bjorn Hornnes 

Tranlation disclaimer

Norway, Toten

Ta deg tid og les alt takk!

Legger ut en oppdatering her for alle som har støttet eller er interessert i Håkon klokka. Prosjektet er fortsatt fullt i gang. Jeg har startet en kickstarter og samlet inn bestillinger her på nettsiden.

For at prosjektet skal være oppnåelig må kickstarteren være suksessfull. Basert på salgene jeg har er de ikke store nok til å fullføre fabrikkens ønskede ordre. Uansett kommer jeg til å forhandle meg til en avtale med lavere antall produserte klokker for en høyere pris per klokke med fabrikken. Dette prosjektet er mitt hovedfokus og ønske om å fullføre. Jeg har ingen ønske å kutte ut prosjektet eller skuffe dere som har bestilt klokken.

Klokken vil bli produsert uansett, men det kan hende det bli annerledes eller først tenkt.


Som lovt fra start, åpenhet om prosjektet og hva som skjer videre! Ingen skal føle seg lurt eller at prosjektet drøyes ut for mistenkelige grunner. Dette fortjener dere.


Om dere ønsker å kjøpe klokken er tiden nå, eller har andre bekjente som kan være interessert.


I løpet av februar vil jeg starte en ny kickstarter som vil løpe i 30 nye dager om den nåværende kickstarteren ikke finansieres. Jeg vil komme med en ny oppdatering i slutten av fabruar/mars hva som skjer videre etter dette.


Vennligst smør dere med litt tålmodighet da vi fortsatt har god tid før planlagt leveringstid.


Link for kickstarter finnes her:

https://www.kickstarter.com/projects/bjornhornnes/hakon-watch-timeless-scandinavian-design/description

4 visninger