top of page

Ta deg tid og les alt takk!


Legger ut en oppdatering her for alle som har støttet eller er interessert i Håkon klokka. Prosjektet er fortsatt fullt i gang. Jeg har startet en kickstarter og samlet inn bestillinger her på nettsiden.

Gjennom forhandlinger med fabrikken vil det bli produsert 100 stk klokker, dere som har bestilt tidlig november har nummer nærmest 1. Kickstarter og nettsiden samler inn siste salgene som er igjen av klokken. Jeg er veldig fornøyd med avtalen og veldig glad for alle dere som har deltatt og holdt fast ved produktet mitt. Jeg takker dere!


Avtalene gjør at innkjøpsprisen per klokke har gått opp. Hva betyr dette for deg? Ingenting :) Dette prosjektet er mitt hovedfokus og ønske om å fullføre.


Som lovt fra start, åpenhet om prosjektet og hva som skjer videre! Ingen skal føle seg lurt eller at prosjektet drøyes ut for mistenkelige grunner. Dette fortjener dere.


Om dere ønsker å kjøpe klokken er tiden nå, eller har andre bekjente som kan være interessert. Jeg vet det ofte kan være kulest å ha noe helt selv, men setter stor pris på om du kan få med en eller flere kjøpere, dette hjelper prosjektet.


Det kjøres en liten kickstarter på klokken for resterende lager samt noe fra selve nettsiden.


Vennligst smør dere med litt tålmodighet da vi fortsatt har god tid før planlagt leveringstid.


Link for kickstarter finnes her:

http://kck.st/3b60Y7jTusen takk for du følger med, liker poster fra facebook, instagram og nettsiden min. Beste hilsner Bjørn Hornnes

23 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page